Wie zijn wij

Hoi! Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar wie er achter die Grote Kleurplaten zitten. Grotekleurplaat.nl is een creatief bedrijf met een team van enthousiaste designers met passie voor kleur en vorm.

In 2020 (ja, corona…) raakten wij geïnspireerd door het vele thuiswerken en binnenblijven. Daardoor kwamen wij op het idee om een megagrote kleurplaat te maken. Een prachtige klus om samen te ontwikkelen én om samen, jong en oud, in te kleuren. Dubbele creatieve invulling dus.

Wat doen wij

We zijn gevestigd in Veenendaal, centraal in Nederland. Ons team zorgt ervoor dat je samen met je vriend, vriendin, oma, onderwijzer, collega of wie dan ook ruim 100 uur kleurplezier beleeft aan de grootste en meest gedetailleerde kleurplaten. Inmiddels zijn er 10 megagrote kleurplaten in ons assortiment en we hebben nog veel ideeën.

“We drukken de Grote Kleurplaten op Nederlandse bodem en versturen ze in een mooi brievenbuspakketje.”

Onze designs

Al onze Grote Kleurplaten zijn ontworpen door ons eigen creatieve team. We steken veel tijd in de thema’s, uitvoering en details. Dat is een wekenlang proces en we zijn trots op elke nieuwe unieke Grote Kleurplaat! Is een kleurplaat tot in de puntjes uitgewerkt, gecontroleerd en getest, dan wordt het bestand geproduceerd.

Inpakproces

Daarna is het wachten op jouw bestelling. Zodra die er is verpakken wij de Grote Kleurplaat in een vrolijke verpakking. Die is mooi stevig om te versturen en direct een opbergplek voor jouw kunstwerk. Zo maken we van elke bestelling een feestje.

Verras eens iemand en geef een Grote Kleurplaat cadeau, samen met een leuk kaartje. Wij hebben een serie vrolijke (inkleurbare) kaartjes. Voeg deze toe aan je bestelling, inclusief jouw persoonlijke boodschap. Wij versturen de Grote Kleurplaat direct als cadeau naar de ontvanger.

Elke Grote Kleurplaat biedt ontzettend veel mogelijkheden. Werk er bijvoorbeeld lekker alleen aan en maak het helemaal tot jouw kunstwerk, of kleur hem gezellig samen met anderen in. Thuis, op school, op je club, waar dan ook en op elk vrij moment. Of verras iemand en geef een originele Grote Kleurplaat cadeau! Helemaal uitgekleurd?

 14:00 besteld, zelfde dag verzonden

Alle bestellingen die voor 14:00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde werkdag nog verzonden en meestal de volgende dag al geleverd. Het pakketje past vaak gewoon door de brievenbus, hier hoef je dus niet voor thuis te blijven.  😉

Klanten geven ons een 9,6

Onze klanten zijn erg tevreden over de snelle levering en de details in onze gigantisch grote kleurplaten. Daar zijn wij trots op! 

Lokaal product

Al onze Grote Kleurplaten zijn ontworpen door ons eigen creatieve team. Deze produceren de kleurplaten op Nederlandse bodem. Echt een lokaal product!